Videre til indhold

Kurv

Din kurv er tom

Levering og returnering

Levering

Hos Kul&koks benytter vi Post nord, som har en leveringstid på 1-2 hverdage til hele landet. Du har mulighed for at vælge levering til pakkeshop, pakkeboks eller hjemmelevering. Derudover har du mulighed for at vælge en specifik pakkeboks eller pakkeshop, som du gerne vil have ordren leveret til.

Er ordren på over 499,- kan du få gratis fragt til pakkeboks & pakkeshop. Alle ordrer sendes med et track&trace nummer, så du kan følge pakken fra at den bliver afsendt, til at den lander hos dig. Du modtager både track&trace nummeret på email og SMS. Alle pakker er naturligvis forsikret - du står derfor ikke med ansvaret, hvis en pakke går tabt under levering.

Ofte stillede spørgsmål

Returnering

Hos kul&koks tilbyder vi 30 dages gratis retur. 

30 dages gratis retur dækker over følgende:
Inden for 14 dage efter, at du har modtaget pakken, skal du enten: - Sende en mail, hvor du gør det klart, at du ønsker at returnere en ordre. Herefter sender vi dig et returlabel, som du kan benytte. - Udfylde en returseddel på vores returportal. Herefter kan du selv printe dit returlabel og sende ordren retur. Når du har gjort det, har du yderlige 16 dage til at sende ordren retur til os. 

Du kan sende din ordre retur fra nærmeste post nord pakkeshop.

Vi forbeholder os retten til ikke at tage varen retur hvis:
- Varen sendes for sent retur til os, medmindre andet er aftalt.
- Varen er taget i brug. Det er naturligvis tilladt at prøve varen på og se, om den passer - lige så vel som det er i den fysiske butik. Men er varen taget i brug, vasket og lignende, forbeholder vi os retten til ikke at acceptere returvaren, da varen derved ikke længere er som ny.


Når du har sendt varen retur, har du mulighed for at få beløbet tilbagebetalt, lave en ombytning eller få et tilgodebevis. Dette skal du angive på retursedlen via. vores returportal

Ofte stillede spørgsmål

Har du et spørgsmål?

Kontakt os her