På denne side

Levering og returnering

Benyt søgefeltet eller scroll ned for at finde det information, som du leder efter.

Levering & fragt

Hos Kul&koks benytter vi Post nord, som har dag til dag levering til hele landet. Du har mulighed for at vælge levering til pakkeshop, pakkeboks eller hjemmelevering. Derudover har du mulighed for at vælge en specifik pakkeboks eller pakkeshop, som du gerne vil have ordren leveret til.

Er ordren på over 499,- kan du få gratis fragt til pakkeboks & pakkeshop. Alle ordrer sendes med et track&trace nummer, så du kan følge pakken fra at den bliver afsendt, til at den lander hos dig. Du modtager både track&trace nummeret på email og SMS. Alle pakker er naturligvis forsikret - du står derfor ikke med ansvaret, hvis en pakke går tabt under levering.

Hvornår kommer min pakke?

Præcis hvornår din pakke bliver leveret, afhænger af, hvornår du lagde ordren:

Mandag - Torsdag: Har du lagt en ordre inden kl.16, kan du forvente, at din pakke kommer allerede dagen efter.

Fredag: Har du lagt en ordre inden kl.16vil pakken blive leveret om lørdagen/den efterfølgende hverdag.

Lørdag - Søndag: Pakken vil blive afsendt den efterfølgende hverdag. Herefter vil der gå 1-2 hverdage, før din pakke bliver leveret. I en almindelig uge kan du derfor forvente, at din pakke er fremme tirsdag eller onsdag.

Hvad koster fragt?

Leveringspriserne er som følge:

Ordrer på 0 - 499,-

- Til pakkeshop/pakkeboks: 29,-

- Til hjemmelevering: 39,-

Ordrer over 500,-

- Til pakkeshop/pakkeboks: 0,-

- Til hjemmelevering: 39,-

Kan jeg følge min pakke?

Ja, det kan du! Vi sender et track&trace nummer, når vi har klargjort din pakke.

Kan jeg selv vælge afhentningslokation?

Ja, det kan du. Når du vælger levering til pakkeboks/pakkeshop, får du op til 10 forskellige valgmuligheder for, hvor pakken kan blive leveret til. Valgmulighederne afhænger af den leveringsadresse, som du har angivet.

Retur, refundering & ombytning

Hos kul&koks tilbyder vi 30 dages gratis retur. 

Hvornår er jeg berettiget til gratis retur?

Afsender du varen inden for 30 dage efter at du modtog ordren, er du berettiget til gratis retur.

Hvornår er jeg ikke berettiget til gratis retur?

1. Varen sendes for sent retur til os (efter 30 dage efter, at du modtog varen), medmindre andet er aftalt - f.eks. ved køb til gave.

2. Varen er taget i brug. Det er naturligvis tilladt at prøve varen på og se, om den passer - lige så vel som det er i den fysiske butik. Men er varen taget i brug, vasket og lignende, forbeholder vi os retten til ikke at acceptere returvaren, da varen derved ikke længere er som ny.

Efter du har returneret en vare

Når du har sendt varen retur, har du mulighed for at få beløbet tilbagebetalt, lave en ombytning eller få et tilgodebevis. Dette skal du angive på retursedlen via. vores returportal.
Vil du gerne have et tilgodebevis, er det vigtigt at du hiver fat i os, så vi er sikre på at vi får de rigtige informationer fra dig.

Hvordan returnerer jeg min ordre?

Du benytter blot vores returportal. Her vil du blive bedt om at udfylde nogle informationer på vores returdokument - herunder blandt andet om det er til ombytning eller refundering.

Herefter printer du returlabel og returdokument ud, udfylder returdokumentet og tager pakken med til nærmeste postnord pakkeshop, hvor du kan sende pakken retur.

Hvordan ombytter jeg en ordre?

Skal din vare ombyttes, går du blot ind og lægger en ordre på den vare, som den skal byttes til. På denne måde har vi mulighed for at sende pakken til dig med det samme. Herefter benytter du returportalen, udfylder returdokumentet og sender varen der skal ombyttes til os.

Når vi har modtaget varen, refunderer vi beløbet for den - du modtager også bekræftelse herpå.

Har du benyttet en rabatkode på din første ordre, rækker du blot ud til os på hello@kulogkoks.dk inden du lægger ordren. Så giver vi dig en tilsvarende rabat.

Hvornår får jeg mine penge retur?

Når vi har fået pakken tilbage til butikken, sender vi det fulde beløb retur til dig.

Som regel vil pengene være tilbage på din konto inden for et par hverdage. Dette afhænger dog i høj grad af din bank og betalingsform.

Når vi har sendt beløbet til refundering, vil du modtage en bekræftelse herpå.

Hvad dækker 30 dages gratis retur over?

30 dages gratis retur betyder, at du fra dagen du modtager pakken, har 30 dage til at sende varen retur til os. Dog skal du have oplyst os inden for 14 dage efter at du har modtaget varen, at du ønsker at bruge din returret.

Du kan enten sende en mail til os, hvor du gør det klart, at du ønsker at bruge din returret, eller du kan udfylde dit returlabel på vores returportal. Har du ikke gjort én af ovenstående inden for 14 dage, forbeholder vi os retten til ikke at tage varen retur.

Er der derudover gået over 30 dage samlet, forbeholder vi os retten til ikke at tage varen retur. Er der særlige omstændigheder der gør, at du ikke har mulighed for at sende den retur inden for 30 dage, skal du kontakte os herom inden de 30 dage er gået.

Har du et spørgsmål?

Klik på knappen herunder for at kontakte os!