Kul&koks - siden 1991

Kul og Koks har en lang historie i Koldings bymidte - faktisk kunne vi fejre 30 års fødselsdag i 2021. Henrik Plechinger startede Kul og koks i 1991, med det helt klare formål at skabe en butik, der var med til at sætte et synligt præg på herrermoden. Han forsøgte at skabe et sted, hvor man altid kunne finde noget nyt, spændende og unikt fra en bred vifte af danske og udenlandske brands. I dag er butikken blandt landets førende, når det gælder om at være på forkant og spotte nye mærker og trends.

Fælles for alle de mærker vi forhandler, er at kvaliteten er den øverste prioritet. Derfor er vores udvalg et godt match imellem danske og internationale brands, som alle har fokus på kvalitetsvarer - og rigtig mange af dem også bæredygtighed.

Det er en prioritet for os, at vores kunder altid kommer ud af døren, eller får tilsendt en vare, som de bliver så glade for, at de kan og vil bruge den i lang tid.

Du kan se mangle flere informationer omkring butikken, ofte stillede spørgsmål og de ansatte herunder!

Om kul og koks billede - facade på butikken

Hvad står vi for?

 • Fokus på kvalitet

  Vi elsker at sælge kvalitet, som virkelig holder, og som du bliver glad for i lang tid.
  Derfor forhandler vi en bred vifte af mærker, som alle har dét til fælles med os.

 • Vi er til for dig

  Vi er vores kunder. Derfor gør vi alt hvad vi kan, for at hjælpe dig bedst muligt. Vi svarer altid så hurtigt vi kan på henvendelser, hvad end det måtte være på mail eller telefon.

 • Hurtig levering

  Vi ved, at hurtige leveringstider er en prioritet for dig - derfor er det også en prioritet for os. Derfor har vi levering på 1-2 hverdage til hele landet!

 • Gratis returnering

  At købe tøj eller sko online kan nogle gange være svært. Derfor har vi altid gratis returnering indenfor 14 dage efter du har afhentet/modtaget din ordrer - uanset om du skal have pengene retur eller lave en ombytning.

Vores hold

Henrik - Ejer - Om os

Ejer

Henrik

Jan - medarbejder - om os

Butik

Jan

Rasmus - medarbejder - om os

Butik

Rasmus

Butik

Oskar

Webshop

Jon

Gratis forsendelse

på ordrer over 499DKK

Gratis returnering

Indenfor 14 dage efter modtagelse af pakken

Online Support

Online Support

Alle hverdage fra kl. 8-18

Fleksibel og sikker betaling

Fleksibel og sikker betaling

Med alle korttyper, MobilePay, Apple Pay og meget mere