Spring til indhold

Kurv

Din kurv er tom

Om kul&koks

Kul og Koks har en lang historie i Koldings bymidte - faktisk kunne vi fejre 30 års fødselsdag i 2021. Henrik Plechinger startede Kul og koks i 1991, med det helt klare formål at skabe en butik, der var med til at sætte et synligt præg på herrermoden. Han skabte et sted, hvor man altid kunne finde noget nyt, spændende og unikt fra en bred vifte af danske og udenlandske brands.

I dag er butikken blandt landets førende, når det gælder om at være på forkant og spotte nye mærker og trends. Fælles for alle de mærker vi forhandler, er at kvaliteten er den øverste prioritet. Derfor er vores udvalg et godt match imellem danske og internationale brands, som alle har fokus på kvalitetsvarer - og rigtig mange af dem også bæredygtighed. Det er en prioritet for os, at vores kunder altid kommer ud af døren, eller får tilsendt en vare, som de bliver så glade for, at de kan og vil bruge den i lang tid.

Nøje udvalgte brands

Vi forhandler en meget bred vifte af brands. Du har derfor en helt unik mulighed for at finde dit næste yndlingsbrand hos os - hvad end du er til det hypermoderne som f.eks. Won Hundred og Libertine-libertine, eller det mere klassiske som Blue de Genes og Mos Mosh Gallery.

Alle de brands vi forhandler, kan noget helt unikt. Vi kan derfor kun anbefale dig at gå på opdagelse i vores udvalg!

Se vores brands ved at klikke på knappen herunder.

Brands

Men's fashion i øjenhøjde

Vores største prioritet er, at du kommer hjem med noget, som du bliver glad for. Derfor hjælper vi dig hellere end gerne med de spørgsmål, som du måtte sidde inde med i forbindelse med at lægge en ordre hos os - hvad end det er hjælp til størrelse, levering, retur eller noget helt fjerde.

Klik på knappen herunder for at kontakte os, eller benyt følgende:

Instagram
@kulogkoks

Facebook
Kul og koks

Telefon
75 50 35 20

Kontakt